STARTSIDA FÖR UTSTÄLLARE FÖR KLUBBAR FÖR BESÖKARE AKTIVITETER
SAMARBETSPARTNER PRESS KONTAKT OM MOTOLIVE AB HITTA HIT
BESÖKARE
BRETT UTBUD AV AKTIVITETER
MC live kommer att vara ett eldorado för både inbitna MC-entusiaster, men även för nybörjare och familjer med barn. Ett knatte område kommer att finas för att underhålla och aktivera de yngre besökarna.

Dessutom kommer det att finnas en stor klubb-by med ett stort antal, lokala-, märkes- och riksklubbar. SMC (Sveriges Motorcyklister) kommer att stå värd för hela klubb-byn och kommer även att erbjuda MC fortbildning teknikutbildning samt översyn av sin motorcykel. MC lsive kommer även att bjuda på uppvisningar, Classic- och customutställningar, avrostningsaktiviteter, däck- och avrostningsdepåer, och mycket mer.

VINN DIN DRÖMHOJ FRÅN HONDA

Kom och provkör en av Hondas MC-modeller på Stora Holm eller Barkarby och var med och tävla om din drömhoj från Honda. Välkommen.
ALLA PÅ PLATS
Med alla branschens mc-leverantörer på plats, försäljning av tillbehör och utrustning, utställningar och uppvisningar är MC för alla ett eldorado för alla med ett intresse för motorcyklar, mopeder, scootrar och fyrhjulingar.

ÄR DU REDO NÄR HJULEN BÖRJAR RULLA?
Tryck här för en skiss över området.

UTSTÄLLARFÖRTECKNING
Tryck här för att öppna utställarförteckningen.


VÄGBESKRIVNINGAR
Klicka här för vägbeskrivning till Barkarby
Klicka här för vägbeskrivning till Stora Holm

ENTRÉPRISER:
Vuxen140 kr
SMC- medlem110 kr
Ungdom 13-17 år70 kr
Barn under 13 årGratis
Familjebiljett290 kr ( 2 vuxna + 2 st 13-17 år)
Klubbar/Gruppbiljett    110 kr (om minst 10 personer)

BOENDE UNDER MÄSSORNA:
För bokning av logi under MC live i Göteborg och Stockholm, klicka på fliken ”Hitta hit” och boka direkt online. Dubbelrum från 655 kr per natt inklusive frukostbuffé och moms. För personlig bokning ring Avisita Call center på tel: 0752-401010. Besök www.hotellguiden.se för fler prisvärda hotellalternativ.
OM MC MÄSSAN - MC LIVE 2010
Över 20.000 provkörningar!

Under 23-25 april och 30 april - 2 maj kommer McRF att lansera en ny MC Mässa - MC live 2010. Ett evenemang där McRF tillsammans med eventarrangören, MotoLive AB, har utvecklat konceptet kring Provkörningsdagarna. På MC live 2010 kommer man att erbjuda landets största provkörningsaktivitet, produkt- och tillbehörsutställning, klubb-by, swap meet, knatte-aktiviteter och mycket, mycket mer. Det kommer i särklass att bli de största MC evenemangen 2010. Mer än 20.000 provkörningar räknar Per Johansson, VD McRF kommer att genomföras. Och han hoppas också att detta ska skapa tryck i nyförsäljningen.
 


SENASTE NYTT OM MC MÄSSAN - MC LIVE 2010
BOENDE UNDER MÄSSORNA:
För bokning av logi under MC live i Göteborg och Stockholm, klicka på
fliken ?Hitta hit? och boka direkt online.
Dubbelrum från 655 kr per natt inklusive frukostbuffé och moms.
För personlig bokning ring Avisita Call center på tel: 0752-401010.
Besök www.hotellguiden.se för fler prisvärda hotellalternativ.

TOURINGARENA PÅ MC LIVE!
Välkomna till Allt om MC:s monter på MC Live i Göteborg! Här kan du träffa redaktionen och prata motorcyklar över en kopp kaffe. Temat är touring och bland annat kommer äventyrsresenären Fredrik Persson berätta om sin jordenruntresa med hoj. I fotogalleriet kan du njuta av inspirerande bilder från resor gjorda med motorcykel. Man kan även vinna fina priser genom att rösta fram den bästa touringbilden! Vidare är SMC är på plats och informerar om sina resor och Bilsport & MC Specialförsäkringar pratar försäkringsskydd inför resan.
UTSTÄLLARLISTAN börjar ta form. Nu är bl a alla McRFs medlemmar klara och inritade på kartan i både Stockholm och Göteborg. MC live 2010 erbjuder inte bara provkörningar utan här kommer du att både kunna se, köra och köpa alla motorcyklar, mopeder och tillbehör av alla märken och modeller. Gå in under "För utställare" så ser du en dagsaktuell förteckning som kommer att fyllas på ända fram tills det är dags att slå upp grindarna. Välkommen!
Tryck här för att öppna utställarförteckningen.
Bilprovningen deltar på MC Live Både i Göteborg och Stockholm är Bilprovningen på plats och erbjuder besiktning av svenskregistrerade motorcyklar. Bilprovningen har tidigare med stort intresse haft särskilda öppethelger för motorcyklar.
-Men det här blir något helt nytt att applicera arbetsplatsen bland entusiasterna på Mc Live, säger Mats Lundmark, platschef i Stockholm. Det kommer att finnas en stor kapacitet med ett enkel drop-in system och ytterligare personal är på plats för att ta hand om frågor m.m. Välkommen att besiktiga motorcykeln på MC live 2010.

 
 
COPYRIGHT 2010 - MC live